АЦПО

Внески Он-Лайн

Тут Ви можете сплати внески з використанням Вашої банківської картки або електронного гаманця через сервіси он-лайн платежів Portmone та IPay. На цій сторінці Ви можете визначитися з основними параметрами платежу. Після цього Ви можете перейти до сплати на захищену сторінку обраного сервісу он-лайн платежів, де буде здійснена авторизація Вашої картки та проведено платіж. За платіж сервісом буде утримана комісія (2% - Portmone, 2% - IPay) від суми платежу. Вказуючи суму платежу враховуйте цю обставину.  Сервіси Portmone та IPay нараховують комісію на суму платежу тобто, якщо ви сплачуєте 100 грн., то з картки буде списано 102 грн.

Завдяки партнерській програмі Portmone, IPay та ВНПФ "Династія" сервісами Portmone та IPay не утримуєтеся комісія при сплаті пенсійних внесків до ВНПФ "Династія".

Завдяки партнерській програмі Portmone, IPay та ВНПФ "ОТП Пенсія" і ВНПФ "Фріфлайт" сервісами Portmone та IPay не утримуєтеся комісія при сплаті пенсійних внесків до ВНПФ "ОТП Пенсія", ВНПФ "Фріфлайт".

Завдяки партнерській програмі Portmone, IPay та ВПФ "Соціальний стандарт" сервісами Portmone та IPay не утримуєтеся комісія при сплаті пенсійних внесків до ВПФ "Соціальний стандарт".

Завдяки партнерській програмі Portmone, IPay та ВПФ "Соціальна перспектива" сервісами Portmone та IPay не утримуєтеся комісія при сплаті пенсійних внесків до ВПФ "Соціальна перспектива".

Завдяки партнерській програмі ТОВ "АЦПО", Монобанку та ВПФ "Соціальна перспектива" у Вас є можливість сплачуваити пенсійні внески через мобільний додаток Монобанку в усі наші недержавні пенсійні фонди без комісії, якщо платіж здійснюється за рахунок власних коштів в розмірі до 10 тис. грн.

  

Оберіть пенсійний фонд
Вкажіть № пенсійного контракту
Вкажіть № паспорту (без серії!)
Визначте суму платежу
Вкажіть платіжну систему
Зауваження