АЦПО

Інформація про Фонд Друк

artaВідкритий недержавний пенсійний фонд "АРТА" (далі - Фонд) - непідприємницьке товариство (неприбуткова організація), що створено та здійснює діяльність на підставі Закону України "Про недержавне пенсійне забезпечення", інших нормативно-правових актів з питань недержавного пенсійного забезпечення. Учасниками цього фонду можуть бути будь-які фізичні особи. Фондом зареєстровано три пенсійні схеми, які передбачають можливість здійснення внесків роботодавцями на користь найманих працівників, фізичними особами на власну користь та фізичними особами на користь своїх родичів.

Фонд був заснований 29 червня 2005р року рішенням засновника - ТОВ "АРТА Інвестиційні Партнери". Основною метою створення Фонду є провадження діяльності з недержавного пенсійного забезпечення шляхом накопичення коштів з метою подальшого їх інвестування для отримання доходу на користь учасників Фонду та здійснення пенсійних виплат.

Непідприємницьке товариство "Відкритий недержавний пенсійний фонд "АРТА"
зареєстрований 30 листопада 2006 року як фінансова установа (реєстраційний номер 12101864), про що видано свідоцтво про реєстрацію ПФ № 84.

Вкладниками Фонду можуть бути будь-які юридичні або фізичні особи.

Обслуговування діяльності Фонду: Фонд обслуговують професійні учасники фінансового ринку, які мають значний досвід роботи з пенсійними та інвестиційними фондами:
Управління пенсійними активами - ТОВ "АРТА Управління Активами"
Адміністрування Фонду - ТОВ "Адміністратор пенсійного фонду "Центр персоніфікованого обліку".
Зберігання активів Фонду -  АБ "Укргазбанк"

ТОВ "АРТА Управління Активами" входить до складу групи компаній "АРТА", які спеціалізуються на наданні фінансових послуг на ринку цінних паперів України. Важливим напрямком роботи групи є надання послуг в сфері злиття та поглинання, приватизації, реструктуризації та стратегічного консультування. Крім того, команда компанії "АРТА" має великий досвід по керуванню боргом, як в публічному, так і в приватному секторі. Компанія отримала 15 липня 2010 року від ДКЦПРФР Ліцензію АВ № 534231 на право здійснення діяльності з управління активами ІСІ та НПФ.

ТОВ "Адміністратор пенсійного фонду "Центр персоніфікованого обліку" (Ліцензія Держфінпослуг АБ № 115988 від 14.08.2008 р.)- компанія, заснована в 2004 році міжнародною ІТ-компанією "Квазар-Мікро" - однією з найбільших компаній сектору, провідного розробника рішень та послуг в галузі інформаційних, комунікаційних та управлінських технологій. На сьогодні ТОВ "АЦПО" є одним з не багатьох професійних адміністраторів НПФ, зосереджених виключно на діяльності з адміністрування. За результатами 2006 року Національним бізнес-рейтингом ТОВ "АЦПО" визнано лідером галузі в сфері недержавного пенсійного забезпечення.

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «УКРГАЗБАНК» є правонаступником ЗАТ» Інтергазбанк», 
АКБ «Сервіс», АКБ «Укрнафтогазбанк», АКБ «Народний банк» та АТЗТ «Хаджибейбанк», зареєстрованого Національним банком України 21 липня 1993 року (реєстраційний № 183). АБ «УКРГАЗБАНК» сьогодні - надійний та динамічний банк, який вже понад 21 рік успішно функціонує на ринку фінансових послуг.