АЦПО

Публічний контракт Друк

Відкритий недержавний пенсійний фонд "Надійна перспектива", (Свідоцтво про реєстрацію фінансової установи: серія та номер свідоцтва: ПФ №119, видане Держфінпослуг 26.03.2010р.) керуючись законодавством України, публічно пропонує широкому та необмеженому колу фізичних осіб можливість отримання послуг з недержавного пенсійного забезпечення, для чого публікує Умови пенсійного контракту.

Документи, розміщені на цій сторінці - це публічна оферта, що містить умови і правила надання послуг, до якої приєднується клієнт-фізична особа, підписуючи заяву про приєднання.

Для подання "Заяви про приєднання" вам потрібно звернутися безпосередньо до Адміністратора (в головний офіс, філії, представництва, центри обслуговування).

Умови пенсійного контракту

Електронно-цифровий підпис умов пенсійного контракту

Пам`ятка з роз`ясненнями основних положень пенсійного контракту

Пенсійна схема

Витяг з статуту

Заява про приєднання

Повідомлення про відкриття індивідуального пенсійного рахунку

ВАЖЛИВО!

Відкриття Вашого індивідуального пенсійного рахунку в системі персоніфікованого обліку недержавного пенсійного фонду здійснюється на підставі отриманої Адміністратором від Вас «заяви про приєднання». Підтвердженням відкриття такого рахунку є «Повідомлення про відкриття індивідуального пенсійного рахунку», яке друкується виключно з системи персоніфікованого обліку та надається Вам представником Адміністратора.

За відсутності підтвердження від Адміністратора про відкриття Вашого індивідуального пенсійного рахунку, сплачені пенсійні внески не можуть бути зараховані на Ваш рахунок і підлягають поверненню на транзитний рахунок банківської установи, з якої надійшов платіж.