АЦПО

Відкритому пенсійному фонду «Соціальний стандарт» - 14 років Друк
П'ятниця, 03 серпня 2018 10:17

Сьогодні, третього серпня, Відкритому пенсійному фонду «Соціальний стандарт» виповнюється 14 років. Неможна сказати, що час минув непомітно, оскільки для нас він був насиченим, трудомістким та цікавим.

В день народження прийнято підводити деякі підсумки, зробимо це й ми, продемонструвавши досягнення Фонду за весь період у цифрах:

30,1

млн грн склала сума всіх надходжень до Фонду.* Кошти вкладників, які формують собі, своїм близьким або своєму персоналу додаткову пенсію, за цей час розміщувались в акції та облігації українських емітентів, державні облігації, в банківські метали та на банківські депозитні рахунки

24,5

млн грн внесківздійснили вкладникиза період діяльності Фонду

5,6

млн грн склали переведення накопичень з інших НПФ до ВПФ                               «Соціальний стандарт».

10,9

млн грн досягла сума здійснених виплат за період діяльності. Фонд повністю виконує всі зобов’язання перед учасниками. Проводились усі можливі види виплат: як одноразові, так і на визначений строк. Сума безпосередньо пенсійних виплат склала 9,3млн грн, сума переведень до інших НПФ – 1,5 млн грн.

4 353

особи є учасниками Фонду. Наші вкладники – це 43 підприємства та 2 214 фізичних осіб. При цьому саме фізичні особи у 2017 році та у першому півріччі 2018 року перерахували до Фонду понад 80% від загальної суми внесків.

249,4%

склала доходність Фонду з початку діяльності, у тому числі за 2017 рік                 +15,72%

Для нас це не просто цифри. Це результати, яких ми досягали разом з вами, вкладники, партнери, учасники та всі, хто має відношення до діяльності Фонду. Ми всі продовжуємо працювати для вас.


З 14-річчям і нових нам усім вершин!