АЦПО

«ОТП Пенсія» підбив підсумки за рік: пенсійний фонд приніс учасникам 26,7% доходу та збільшив активи на 57,9% Друк
П'ятниця, 05 лютого 2016 08:22

За підсумками 2015 року активи недержавного пенсійного фонду «ОТП Пенсія» під управлінням «ОТП Капітал» зросли на 57,9% та досягли 47 млн грн. При цьому інвестиційний прибуток, розподілений серед майже 10 тисяч учасників фонду, склав 26,7% та перевищив середні банківські депозитні ставки.

Портфель фонду «ОТП Пенсія» складається з найбільш надійних інструментів фінансового ринку, банківських депозитів, державних та банківських облігацій, що забезпечують захист та постійне зростання пенсійних накопичень клієнтів. Стабільні результати роботи фонду з 2009 року дозволили фонду стати одним з лідерів в Україні за загальним обсягом активів, сумою пенсійних внесків та переведень з інших фондів.

«Одні з найкращих показників діяльності на ринку недержавного пенсійного забезпечення дозволяють «ОТП Пенсії» залучати все більше внесків як від старих лояльних клієнтів, так і від тих, хто тільки відкриває для себе переваги недержавного пенсійного накопичення. В 2015 році фонд активно зростав також і за рахунок переведень коштів з інших НПФ. Ми очікуємо, що в цьому році такі тенденції збережуться і 2016 рік стане для фонду часом нових досягнень» - говорить Віталій Дишловий, керівник департаменту з питань маркетингу та продажів КУА «ОТП Капітал».

 

Окрім фонду «ОТП Пенсія», під управлінням компанії «ОТП Капітал» також перебувають відкритий пенсійний фонд «УкрсоцФонд» та професійний пенсійний фонд «Магістраль». Загальним обсяг пенсійних активів під управлінням складає 86,5 млн грн, що належать 354 тисячам учасників.